Om Mariagerfjord Erhvervsråd

CITATER

  • ”Erhvervsrådet medvirkede til, at vi fik tilskud til ansættelse af en højtuddannet medarbejder.”
    Finn M. Poulsen, dir. Netek IR System A/S
  • ”Med Erhvervsrådet som aktiv sparringspartner har Rikki Tikki fundet det tilskudsprogram, der har igangsat en ny strategiproces og skærpet vores fokus.”
    Thomas Hjort, dir., Rikki Tikki Company A/S
  • ”Ved opstart af vores nye virksomhed, kontaktede vi erhvervsrådet for at modtage rådgivning. Inden for kort tid havde vi det første møde med en erhvervsrådgiver. Vi har været meget tilfredse med den hurtige og kompetente rådgivning vi har modtaget."
    Arden Fysioterapi I/S, Mia Toft og Tina Rank Franzen

Aktiv erhvervsfremme og professionel erhvervsservice med fokus på innovation gennem synlighed, viden og netværk

Mariagerfjord Erhvervsråd har som hovedopgave at levere aktiv erhvervsfremme og professionel erhvervsservice. Vi servicerer vores medlemsvirksomheder, fungerer som det lokale erhvervslivs sparringspartnere, byder nye virksomheder velkomne, understøtter gode ideer, hjælper iværksættere godt i gang og tager initiativ til nye aktiviteter.

Med mere end 450 medlemmer er vi blandt de største erhvervsråd i Danmark, og vi tilstræber fortsat at gøre et medlemskab endnu mere attraktivt. Alle er velkomne her på siden og på vores kontorer i hhv. Hobro og Hadsund.

Vi rådgiver iværksættere og etablerede virksomheder

Ingen opgave med relation til erhvervslivet er for stor eller for lille til os. Vi står altid til rådighed. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Klik her for at læse vores brochure om alt det, vi kan tilbyde dig!