Indstil en elev eller lærling til LærlingePrisen 2017

Frem til lørdag den 1. april kan virksomheder, der er medlem af DI Aalborg, indstille en særlig dygtig lærling eller elev til LærlingePrisen 2017 DI Aalborg.

Alle prognoser viser, at vi i fremtiden kommer til at mangle mange faglærte – ikke mindst inden for det tekniske område. Det er derfor en god idé at værne om vores lærlinge og samtidig vise de mange muligheder, de unge har for at få en god erhvervsuddannelse.

DI Aalborg har derfor etableret LærlingePrisen, som gives til en elev eller lærling (også voksenlærling), som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og kollegialt. Vinderen modtager et diplom, en gave og flot presseomtale. 

Elever og lærlinge, der har færdiggjort eller næsten færdiggjort en erhvervsuddannelse på en DI-medlemsvirksomhed i efteråret 2016/foråret 2017, kan komme i betragtning. Indstillingen kan fx være begrundet i, at eleven eller lærlingen:

- er flittig, hjælpsom, energisk, opfindsom og en god kammerat

- har ydet en særlig faglig eller social indsats

Gode karakterer er en fordel, men ikke et krav.

Indstillingsskema til LærlingePrisen 2017

Hent indstillingsskemaet her. Skemaet skal udfyldes og efterfølgende sendes til Susanne Graversen på sug@di.dk senest lørdag den 1. april.

Hvis der er brug for yderligere informationer, kan du kontakte konsulent Henrik Marcher Larsen (heml@di.dk // 33 77 39 62).   

< Find flere nyheder