'Tag Fat' på innovation - er din virksomhed Nordjyllands frontløber?

’Tag Fat’ er en nordjyske innovationskonkurrence, hvor små og mellemstore virksomheder fra hele regionen dyster på gode forretningsidéer, avancerede produktionsmetoder og smarte serviceydelser.

Indstil din egen virksomhed eller andre virksomhed, som fortjener det

I dette års udgave af ’Tag Fat’ stilles der skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med såkaldt smart produktion og service, som handler om, hvordan virksomhederne formår at kombinere produkter eller serviceydelser med smart data. Automatisering og brug af robot teknologi og sensorstyring er et andet eksempel på innovative virksomheder, som er med til at til gøre en forskel. Der er fokus på virksomheder, som sætter ekstra skub i innovationen i det nordjyske erhvervsliv og løfter konkurrenceevnen og væksten til gavn for beskæftigelsen og de mange borgere, der arbejder i Nordjylland.

Virksomhederne får…

Gennem konkurrencens spørgeskemaundersøgelse får de deltagende virksomheder undersøgt deres innovationspotentiale via en 360 graders gennemgang af virksomheden, som udmunder i en rapport. Rapporten vil vise virksomhedens styrker, svagheder og potentialer, ligesom der vil være en række værktøjer og inspiration, som virksomheden kan bruge til fortsat at arbejde strategisk videre med innovationen.

Udover rapporten får de deltagende virksomheder udarbejdet en videopræsentation. Der bliver fundet en vinder i hver kommune, som går videre i den regionale konkurrence, hvor man til slut kårer Nordjyllands mest innovative virksomhed.

Klik her for at indstille virksomheder til 'Tag Fat'

Bag innovationskonkurrencen ’Tag Fat’ står Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske kommuner.

 

”At modtage ’Tag Fat’-prisen for at være Nordjyllands mest innovative virksomhed i 2016 var ikke alene et stort skulderklap til vores virksomhed. Det var også med til at åbne offentlighedens øjne for, hvad det er, vi går og arbejder med heroppe på Mors. Det kunne vi bl.a. mærke gennem en øget interesse for BILA som arbejdsplads. Og så gav det jo et stort energi-boost til vores dygtige medarbejdere at blive anerkendt for det kæmpe stykke arbejde, de hver dag leverer” - citat Jan Bisgaard Sørensen, CEO, BILA A/S

< Find flere nyheder