Concept Mariagerfjord

Mariagerfjord er et godt sted at starte og drive virksomhed. Der er stor lokal og ofte frivillig opbakning til nye virksomheder, ligesom områdets finansielle virksomheder har flere gode og attraktive tilbud og initiativer, der hjælper gode idéer videre gennem fx 'kom-i-gang-lån', særlige erhvervspuljer og lignende - og nu også Concept Mariagerfjord.

CMF-logo-standard.jpg            Læs mere om Concept Mariagerfjord her

Concept Mariagerfjord

Concept Mariagerfjord er et unikt tilbud med mulighed for at opnå attraktive lån på op til 1 mio. kr., som kombineres med intensiv sparring og hjælp til at udvikle perspektivrige forretningsmuligheder. Konceptet er løbende blevet forandret og styrket og indeholder i dag muligheder for såvel stærke vækstiværksættere, eksisterende virksomheder med perspektivrige spin-off-projekter og tilflytter-virksomheder med sund økonomi.  

Concept Mariagerfjord tilbydes i 2015-udgaven i et samarbejde mellem Mariagerfjord Erhvervsråd, Jutlander Bank, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland og Østjydsk Bank. Hvis din idé eller virksomhed kommer i betragtning til Concept Mariagerfjord, åbnes muligheden for:

  • Attraktive lån på op til enten 500.000 kr. til start af virksomhed eller til ny kapitalkrævende aktivitet i eksisterende virksomheder. Tilflyttende virksomheder har mulighed for at låne op til 1 mio kr. Lånene er særligt attraktive, da de bl.a. knytter sig til en særdeles konkurrencedygtig rente og er med 3 års afdragsfrihed.

    
  • Intensiv sparring gennem hele forløbet fra enten Mariagerfjord Erhvervsråd, et kompetent sparringspanel af erfarne erhvervsfolk (jf. styregruppe nedenfor), 1-2 frivillige specialister samt fra et nyt bestyrelsesmedlem eller anden fast sparringspartner, der følger virksomheden i en årrække.

     
  • Netværk - Mariagerfjord Erhvervsråd arbejder med netværk som en rigtig god vej til at skabe forretning for vores medlemmer. Det kommer naturligvis også virksomheder under Concept Mariagerfjord til gode.

    
  • Rådgivning om anden finansiering - Uanset om Concept Mariagerfjord er relevant for din virksomhed eller ej, vejleder Mariagerfjord Erhvervsråd også om anden finansiering. Både offentlige ordninger, privat ansvarlig kapital og andre lånemuligheder er blandt de muligheder, vi arbejder med.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Kontakt os på tlf. 70 22 28 20 eller på info@mfer.dk - vi er klar til at høre om din idé og hjælpe dig eller din virksomhed videre.

 

Medlemmer af styregruppen
Jan Thorup Andersen, Hadsund - Ivar Salomonsen, Arden - Helle Larsen, Hadsund - Jan Hansen, Hobro - Lars Kjærulff, Hadsund - Lars Pedersen, Hadsund - Asbjørn Schrum, Hobro - Henning Sørensen, Hadsund.

Retningslinjer og generelle vilkår

Tidligere versioner af Concept Mariagerfjord:

Vil du vide mere? Kontakt os på 70 22 28 20 Kontakt os >>