Iværksætter

CITATER

  • ”Erhvervsrådet medvirkede til, at vi fik tilskud til ansættelse af en højtuddannet medarbejder.”
    Finn M. Poulsen, dir. Netek IR System A/S
  • ”Med Erhvervsrådet som aktiv sparringspartner har Rikki Tikki fundet det tilskudsprogram, der har igangsat en ny strategiproces og skærpet vores fokus.”
    Thomas Hjort, dir., Rikki Tikki Company A/S
  • ”Ved opstart af vores nye virksomhed, kontaktede vi erhvervsrådet for at modtage rådgivning. Inden for kort tid havde vi det første møde med en erhvervsrådgiver. Vi har været meget tilfredse med den hurtige og kompetente rådgivning vi har modtaget."
    Arden Fysioterapi I/S, Mia Toft og Tina Rank Franzen

I Mariagerfjord Erhvervsråd vil vi være blandt de allerbedste til at skabe udvikling og innovation og har ambition om være det bedste sted i Danmark for iværksættere.

Derfor arbejder vi løbende på at udvikle vores serviceydelser til nystartede virksomheder og personer, der går med drømmen om egen virksomhed. Til dig, som sidder inde med en god idé eller har tanker om et nyt koncept, står vi også gerne til rådighed for en uformel snak og individuel vejledning. 

KOm bedst fra start - Book et afklarende møde med os!

Kontakt vores iværksætterrådgivere for den første, vigtige individuelle iværksætterafklaring og kom bedst fra start. 

ta-springet-start-virksomhed-mariagerfjord.jpg

Vi tilbyder Iværksætterafklaring

Læs eller se mere om den indledende iværksætterrådgivning:

- vores iværksætterbrochure 

faktablad og video fra Nordjysk NewBizz 

Det er en del af Erhvervsrådets virke, at vi yder gratis, fortrolig og ubegrænset sparring med virksomheder og iværksættere både under og efter iværksætterforløbet - så kontakt os, hvis du går du med planer, der skal realiseres! 

Vi kan give dig vejledning og nyttige indspark til udarbejdelse af en stærk forretningsplan, som du kan tage med dig i dit videre arbejde med din idé eller din virksomhed.

'NIN - Start Up' til dig, der er i gang

Når du har været igennem iværksætterafklaring og fået udarbejdet en solid forretningsplan, har du mulighed for igennem 'NiN - Start Up' at blive endnu skarpere med hjælp fra eksterne rådgivere som fx advokat, revisor, reklamebureau eller noget helt fjerde.  

- faktaark og video om 'NiN - Start Up'

Rådgivning i forbindelse med start af virksomhed er en del af det regionale program Nordjysk NewBizz, som gennemføres i samarbejde med Væksthus Nordjylland

Vil du vide mere? Kontakt os på 70 22 28 20 Kontakt os >>