Iværksættercafé

TID: tirsDAG DEN 7. november 2017 FRA KL. 17.00 - CA. 21.00

STED: katedralen v/Beierholm, Havnevej 11, 9560 hadsund

TEMA DENNE GANG: bogføring, skat og moms

Oplægsholderen bliver Brian Nielsen fra Beierholm i Hadsund, og oplægget bliver med både generelle informationer og praktiske vinkler på bogføring, skat og skattefradrag samt moms, så deltagerne går derfra med konkret viden, som de kan bruge til at arbejde videre med den økonomiske styring af deres virksomhed på egen hånd. 

SNAK MED RÅDGIVERE OG NETVÆRK MED ANDRE IVÆRKSÆTTERE

Efter oplægget vil der være lokale rådgivere til stede fra netop de områder, som du som iværksætter skal omkring inden etablering af virksomhed. Derfor vil du kunne møde lokale advokater, revisorer og markedsføringsekspert, som alle har bakket godt op om konceptet med iværksættercaféer og ser frem til at møde iværksættere som dig på en anderledes måde.

Derudover vil vi opfordre dig til at snakke med de andre deltagere. I er alle på forskellige stadier som iværksættere og kan lære meget ved at snakke sammen. Men husk at respektere, hvis andre ikke ønsker at dele, hvad de har haft held med.

HVEM KAN DELTAGE?

Iværksættercafé er for både dig, der allerede har startet egen virksomhed og dig, der måske bare går med lysten og drømmen om at blive selvstændig. Efter tilmelding er det gratis at deltage. 

Tilmeldingen er ovre.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Jørgen Vittrup, chefkonsulent, jv@mfer.dk, tlf. 24 40 12 59

Jesper Simonsen, erhvervskonsulent, js@mfer.dk, tlf. 23 83 43 51

< Find flere arrangementer