Iværksættercafé

Tirsdag den 20. marts 2018 fra kl. 17.00 - ca. 21.00

TEMA DENNE GANG: Bliv et kendt ansigt uden det koster mange penge

Indlæggende har denne aften fokus på markedsføring: Bliv et kendt ansigt UDEN det koster mange penge. 

- TM&E - Airview.dk fortæller om de mange muligheder for at lave film og levende reklamer og hvordan man, som iværksætter kan komme i gang med at markedsføre på denne måde uden et stort medie budget. 

- Indlæg fra iværksætteren Henrik Stevnhoved - Skousen Hobro om hans erfaringer med at bruge sig selv i film på de sociale medier. 

SNAK MED RÅDGIVERE OG NETVÆRK MED ANDRE IVÆRKSÆTTERE

Efter oplægget vil der være lokale rådgivere til stede fra netop de områder, som du som iværksætter skal omkring inden etablering af virksomhed. Derfor vil du kunne møde lokale advokater, revisorer og markedsføringsekspert, som alle har bakket godt op om konceptet med iværksættercaféer og ser frem til at møde iværksættere som dig på en anderledes måde.

Derudover vil vi opfordre dig til at snakke med de andre deltagere. I er alle på forskellige stadier som iværksættere og kan lære meget ved at snakke sammen. Men husk at respektere, hvis andre ikke ønsker at dele, hvad de har haft held med.

HVEM KAN DELTAGE?

Iværksættercafé er for både dig, der allerede har startet egen virksomhed og dig, der måske bare går med lysten og drømmen om at blive selvstændig. Efter tilmelding er det gratis at deltage. 

Tilmelding

Tilmeld dig til iværksættercafeen her. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 16. marts 2018 kl 12.00

HAR DU SPØRGSMÅL?

Jørgen Vittrup, chefkonsulent, jv@mfer.dk, tlf. 24 40 12 59

Jesper Simonsen, erhvervskonsulent, js@mfer.dk, tlf. 23 83 43 51

< Find flere arrangementer